Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

3 yıl önce Cumhur İttifakı’nı hukuki zemine oturtmak için ilk adımı atmıştık. Cumhur İttifakı’nın en ilkeli, en onurlu ittifak olduğunu görüyoruz. Cumhur İttifakı’na karşı kurulan ittifakın tel tel dökülmesi oturduğu zeminin çürüklüğünden kaynaklanıyor.

CHP bir yanına terör örgütünün güdümündeki partiyi. Diğer yanında yerli ve milli hassasiyetleri koruduğunu ümit ettiğimiz diğer bir partiyi alarak ilerledi. Bu zoraki ittifakın içinde ülkenin milletin birlik ve beraberliği konusunda anlayış birliği bulamazsınız. Uluslararası saldırılara karşı devletinin yanında yer alma erdemini hiç göremezsiniz. Karşımızda dışarıdan üflenen sufleleri muhalefet kılıfı altında dillendiren bir heyula var.

SÜZME FAŞİST BİR PARTİDİR

Millet tek parti devrinden beri CHP’nin ciğerini biliyor. CHP’nin içinde demokrasi yoktur. Çünkü sadece lafını ettiği, istismarını yaptığı demokrasinin D’sinden bile nasibini almamış süzme faşist bir partidir. CHP’nin içinde Kalkınma da yoktur. Milletin işine yarayacak hiçbir işe yaraşmaz. Adalet yoktur. Milli ve yerli hassasiyet yoktur. Çünkü duruşunu milletine göre değil önüne konan senaryolara göre belirler.

KAR YAĞDI GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKTI

Taciz, tecavüz, hırsızlık vukuatlarıyla bile yüzleşemeyecek kadar kibir bataklığına bulaşmıştır. CHP kayıp bir partidir. Bu sadece siyasetin değil, ülkenin kaybıdır. Hiç uzağa gitmeye gerek yok. Sadece yağan karın ardından CHP’li belediyelerin yönetimindeki şehirlerdeki manzara bunu anlatıyor.